Εξαλλοι στην ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ -Οργή για την αισχρή διαιτησία

Εξαλλοι στην ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ -Οργή για την αισχρή διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Εκνευρισμένοι στην ΑΕΚ με όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και δυναμίτισαν στο ματς -Απαντούν με παράσταση

Εξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα την ένσταση που κατέθεσε μετά την ήττα του στο ΟΑΚΑ από την Ενωση με 85-84.

Συγκεκριμένα, στο στρατόπεδο της Ενωσης επικρατεί οργή αρχικά με τον τον ορισμό των νεαρών διαιτητών (Δημήτρη Ζαχαρής και Ιωάννης Τσιμπούρης) από την ΚΕΔ σε ένα τόσο δύσκολο ματς, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες. Εξοργιστικό είναι παράλληλα και το γεγονός πως για τον διαιτητή Τσιμπούρη, ήταν το πρώτο του παιχνίδι στην Α1! Η ευθύνη, λοιπόν, για όσα συνέβησαν ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην ΚΕΔ.

Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις καταθέτοντας ενστάσεις κατά του κύρους του αγώνα, αλλά και με τον Μέξα να διαμαρτύρεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οπως επίσης και με έναν γραφικό παράγοντα του ΠΑΟΚ ο οποίος χτυπούσε τις διαφημιστικές πινακίδες, έβριζε και φώναζε μετά το τέλος του αγώνα και χρειάστηκε να επέμβει ο Γιώργος Χήνας για να μπει στη θέση του.

Την ίδια στιγμή, εκνευρισμένοι είναι στην ΑΕΚ για την διαφορετική αντιμετώπιση στον πειθαρχικό έλεγχο που έδειξαν οι διαιτητές. Μέσα στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ είχε εις βάρος της τέσσερις τεχνικές ποινές και δύο αντιαθλητικά φάουλ, έναντι μίας τεχνικής ποινής του ΠΑΟΚ, ενώ αποβλήθηκε και ο Λάνγκφορντ.

Ολα αυτά, ενώ ο πάγκος του ΠΑΟΚ να σειόταν από μπαράζ διαμαρτυριών και δεν τιμωρήθηκε ποτέ σε όλο το παιχνίδι. Πρόκειται, όπως έλεγαν στην ΑΕΚ για πρωτοφανείς αποφάσεις, πολλώ δε μάλλον απέναντι απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με σύνθεση ανάγκης (3 ξένους) και νέα προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα (αποχώρηση Χρυσικόπουλου-εισαγωγή στο νοσοκομείο εξαιτίας αδιαθεσίας).

Φυσικά, δεν χρειάζεται καν να τονιστεί για μια ακόμα φορά πως δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη φάση του Ζήση με τον Λοβ το οποίο ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να κάνει… σημαία. Τέλος, η ΑΕΚ θα απαντήσει όταν και όπως πρέπει με δική της παράσταση στην ένσταση του ΠΑΟΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X