Καζαντζόγλου-Τσίμπος: «Ευτυχώς είχε Ματσιούλις πριν αυτοκτονήσει με τα λάθη της» (VIDEO)

Καζαντζόγλου-Τσίμπος: «Ευτυχώς είχε Ματσιούλις πριν αυτοκτονήσει με τα λάθη της» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο από το ΟΑΚΑ για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ

Δια πυρός και σιδήρου η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 85-84 για την 6η αγωνιστική της Basket League. Οι κιτρινόμαυροι εκεί που έδειχναν πως καθάρισαν με τον Γιόνας Ματσιούλις να τα βάζει το ένα πίσω από το άλλο, έκαναν μοιραία λάθη που λίγο έλειψε να την κάνουν να χάσει το παιχνίδι.

Ο Λιθουανός «ταύρος», αλλά και ο εκτελεστής Λάνγκφορντ χτύπησαν αρκετές φορές χτίζοντας στην τελευταία περίοδο μια διαφορά που παρά τα μεγάλα λάθη που έγιναν δεν έσπασε και η ΑΕΚ διεύρυνε το αήττητο σερί της στην Basket League. Ο διευθυντής του enwsi.gr, Σταύρος Καζαντζόγλου και ο «γκουρού» επί του μπάσκετ, Θάνος Τσίμπος βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και κάνουν το σχόλιό τους μετά το τέλος τους αγώνα.

Το σχόλιο για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Το σχόλιο του Σταύρου Καζαντζόγλου και του Θάνου Τσίμπου για την ΑΕΚ:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) στις 22:00 και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X