ΑΕΚ: Διαδικτυακή συνάντηση Φλέγκα με τα παιδιά των ακαδημιών πόλο!

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΝΟ Χανίων
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε με τα παιδιά για τα μυστικά του αθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος και όχι μόνο από τον Κωνσταντίνο Φλέγκα είχαν τα παιδιά της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιονίκης τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» συναντήθηκε, έστω και μέσω internet, με τους νεαρούς αθλητές του Συλλόγου και τους μετέφερε όσες γνώσεις διαθέτει γύρω από το άθλημα. Τα παιδιά άκουσαν με μεγάλη χαρά τον Κωνσταντίνο Φλέγκα να τους μιλά για τη χαρά του αθλητισμού και τα μυστικά για να βελτιωθούν, ενώ είχαν την ευκαιρία να του κάνουν και οι ίδιοι ερωτήσεις. Φυσικά, τυχεροί δεν ήταν μόνο οι… τερματοφύλακες, καθώς ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε όλες τις θέσεις του αγώνα, καθώς και στο πόσο σημαντικό είναι να συμβαδίζει ο αθλητισμός και η εκπαίδευση, που αποτελεί άλλωστε και πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα και ευχές τόσο για τις γιορτές που έρχονται, όσο όμως και για άνοιγμα των αγωνιστικών χώρων τόσο για προπονήσεις, όσο και για αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X