«Ο Βράνιες φεύγει τον Γενάρη»

Βράνιες: Ξανά εκτός αποστολής για την Αντερλεχτ
Photo Credits: INTIME

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ξανά από την Αντερλεχτ ο Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ογκνιεν Βράνιες παρουσιάζεται για μια ακόμα φορά στην πόρτα της εξόδου της Αντερλεχτ. Η ομάδα του Βελγίου αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον πέντε παικτών τον Γενάρη σύμφωνα με τον Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου, Πέτερ Βερμπέκε. Ο Βερμπέκε το αποκάλυψε σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους της εφημερίδας La Capitale.

Στους «μοβ» αναζητούνται χρήματα καθώς τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν την Αντερλεχτ. Οπως είπε, λοιπόν, ο Αθλητικός Διευθυντής των Βέλγων, οι παίκτες που δεν υπολογίζονται θα αποχωρήσουν είτε με μεταγραφή, είτε ως ελεύθεροι για να γλιτώσουν χρήματα από κάθε ανούσιο συμβόλαιο.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Όγκνιεν Βράνιες. Από τις αποχωρήσεις αυτές, ο Βερμπέκε υπολογίζει να εξοικονομηθεί ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση του ρόστερ. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Βερμπέκε δεν υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσει κάποιος ως δανεικός καθώς η Αντερλεχτ χρειάζεται άμεσα χρήματα.

Αν λοιπόν ανοίξει εκ νέου το κεφάλαιο «Ογκνιεν Βράνιες» για την ΑΕΚ τον Γενάρη, δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν το ενδεχόμενο δανεισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X