Σβάρνας: «Να δώσουμε απαντήσεις με τον Παναθηναϊκό»

Σβάρνας: «Να δώσουμε απαντήσεις με τον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Στράτου Σβάρνα για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στράτος Σβάρνας στις δηλώσεις του στη Nova μετά την σκληρή ήττα από την Μπράγκα, αλλά και πριν τον σημαντικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση και να δώσει απαντήσεις στο αυριανό ντέρμπι, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα για τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Σβάρνας στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό: «Δεν είναι και το καλύτερο. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι και απογοητευμένοι. Στο ποδόσφαιρο έχεις πάντα το επόμενο παιχνίδι για να δώσεις τις απαντήσεις και έτσι βλέπουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα και να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι».

Για την πίκρα που νιώθει ο κόσμος και τι θα ήθελε να του πει: «Να στηρίζουν την ομάδα και στα δύσκολα και στα εύκολα που το κάνουνε και να τους πω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο ντέρμπι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X