Καθαρίζει τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει αήττητη η ΑΕΚ (17.00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Καθαρίζει τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει αήττητη η ΑΕΚ (17.00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να παραμείνει αήττητη

Επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων. Η βασίλισσα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (17:00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) με μοναδικό στόχο το 5Χ5.

Η Ένωση είχε μια γεμάτη τελευταία εβδομάδα καθώς από την περασμένη Δευτέρα οι διεθνείς τέθηκαν ξανά στη διάθεσή του Ηλία Παπαθεοδώρου. Και παρά το γεγονός πως οι προπονήσεις ήταν σε καλό επίπεδο δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Κι αυτό γιατί έπειτα από έλεγχο για κορωνοϊό βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα, το οποίο απομονώθηκε και τέθηκε σε καραντίνα.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στα ενδότερα της ομάδας η οποία θέλει να συνεχίσει με τον ρυθμό κατά τον οποίο βρισκόταν στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι. Αυτό έθεσε σαν σαν στόχο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στην Αθήνα με λευκό απουσιολόγιο, αλλά και με μια προσθήκη. Ο Σαγκαμπά Κονατέ θα κάνει ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας τη θέση του Άλαν Χέρντον ο οποίος αποχώρησε καθώς δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X