«Ο Μπάρκας είναι το λάθος που έχει οδηγήσει στην καταστροφική σεζόν της Σέλτικ» (video)

«Ο Μπάρκας είναι το λάθος που έχει οδηγήσει στην καταστροφική σεζόν της Σέλτικ» (video)
Photo Credits: INTIME

Τον Βασίλη Μπάρκα «έδειξε» ο Κρις Σάτον ως υπαίτιο για την κακή σεζόν της Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σέλτικ αγόρασε το καλοκαίρι τον Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ, όμως η σεζόν του μέχρι στιγμής δεν θα ήταν αυτή που θα περίμενε.

Ο πρώην παίκτης της Σέλτικ και σχολιαστής αγώνων, Κρις Σάτον, έγραψε άρθρο στο οποίο υποστηρίζει πως ο Ελληνας τερματοφύλακας υποστηρίζει πως ένα από τα λάθη που οδήγησαν στην άσχημη σεζόν των Σκωτσέζων.

Μέχρι στιγμής ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, είναι αυτός που έχει δεχθεί την μεγαλύτερη κριτική, παρόλα αυτά ο Σάτον έχει άλλη άποψη, καθώς «έδειξε» τον Μπάρκα ως υπαίτιο.

Σε άρθρο του στην «dailyrecord» για το ματς με την Μίλαν έγραψε:

«Η Σέλτικ είχε κάποιους καλούς συνδυασμούς. Θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει όταν το ματς ήταν 3-2, όμως ο Ντοναρούμα έκανε μία εξαιρετική απόκρουση.

Αυτό με φέρνει στον Μπάρκα. Την ώρα που ο τερματοφύλακας της Μίλαν αρνήθηκε το γκολ στον Κρίστι ο Ελληνας δεν αντέδρασε καν στο φάουλ του Τσαλχάνογλου.

Αυτό ήταν εγκληματικό. Δεν είμαι τερματοφύλακας, αλλά ξέρω πως όταν οργανώσεις σωστά ένα τοίχος του καλύπτει την μία πλευρά και την άλλη την καλύπτεις εσύ. Δεν δέχεται γκολ στην πλευρά σου.

Ο Μπάρκας οργάνωσε το τοίχος και μετά κρύφτηκε πίσω του. Ηταν τρομακτικό. Απλά δεν κάνει αποκρούσεις. Αν έκανε κάποια από τη στιγμή που ήρθε τότε την έχω χάσει. Σίγουρα δεν έχουν επιστραφεί τα 5 εκατ. που δώσαμε και ο Μπέιν δεν είναι η λύση.

Το κλειδί γι’ αυτή την χρονιά είναι τ’ ότι έφυγε ο Φόρστερ. Είχε μεγάλες στιγμές και έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Εδινε στην άμυνα την αυτοπεποίθηση που δεν έχουν φέτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X