Καρέρα: Οι 10 μέρες της κρίσης, τα 2 ντέρμπι της ΑΕΚ που θα δείξουν πολλά

Καρέρα: Οι 10 μέρες της κρίσης, τα 2 ντέρμπι της ΑΕΚ που θα δείξουν πολλά
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για ένα δεκαήμερο «φωτιά» που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον Μάσιμο Καρέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τις βαριές ήττες από Ζόρια και Μπράγκα και τον αποκλεισμό στο Europa League, θέμα Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ δεν έχει τεθεί. Ακόμη. Παρότι πολλοί εντός και εκτός ΑΕΚ διατηρούν αμφιβολίες αν τελικά ο Ιταλός είναι ο προπονητής που θα ανεβάσει επίπεδο και θα εξελίξει την ομάδα.

Η ευρωπαϊκή παρουσία της Ενωσης δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν οι φίλοι της, αν και κατάφερε να πετύχει τον πρωταρχικό στόχο που ήταν να προκριθεί στους ομίλους. Η εικόνα στους ομίλους ήταν αποκαρδιωτική έως και… ντροπή για το κλαμπ, στα δύο τελευταία ματς. Πλέον άπαντες στην ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα (αλλά και στο κύπελλο όταν ξεκινήσει).

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και έχουν μπροστά τους δύο ντέρμπι που θα δείξουν πολλά. Η αρχή γίνεται με τον Παναθηναϊκό αύριο, ενώ στις 16 Δεκεμβρίου ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ γηπεδούχο.

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως τα αποτελέσματα σε αυτά τα δύο ματς θα δείξουν το αν η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αρα θα κρίνουν εν πολλοίς και τον Καρέρα.

Ο Καρέρα και το δεκαήμερο «φωτιά»

Οπως ήδη είπαμε και σας έχουμε ενημερώσει από το enwsi.gr δεν έχει τεθεί θέμα Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ. Ομως τα δύο πολύ σημαντικά ματς θα… δείξουν πολλά.

Αρχή αύριο με τον Παναθηναϊκό, εκεί που άπαντες στην ΑΕΚ θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους. Μία νίκη σε έναν ντέρμπι θα δείξει πως μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, αλλά και θα βοηθήσει στο να φύγει η απογοήτευση μετά από την ήττα από την Μπράγκα.

Στη συνέχεια η Ενωση ταξιδεύει στην Αγγλία για το ματς με την Λέστερ. Μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορη, όμως απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League θα πρέπει να εμφανιστεί ανταγωνιστεί ώστε να μην βιώσει μία ακόμα μαύρη νύχτα στον όμιλο του Europa Leagie.

Επειτα ακολουθεί το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα τέσσερα αυτά ματς θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό το που πηγαίνει η φετινή χρονιά. Αν η ΑΕΚ δεν βγάλει αντίδραση στο χορτάρι τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Με τον Καρέρα να βρίσκεται σε ηλεκτρική καρέκλα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X