Ριβάλντο: «Ο Νεϊμάρ μάλλον θα ήξερε κάτι για την πιθανή απόκτηση του Μέσι από την Παρί»

Ριβάλντο: «Ο Νεϊμάρ μάλλον θα ήξερε κάτι για την πιθανή απόκτηση του Μέσι από την Παρί»
Photo Credits: INTIME

Ο Ριβάλντο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νεϊμάρ περί θέληση του να παίξει με τον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ υποστήριξε πρόσφατα ότι θα ήθελε να παίξει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον Ριβάλντο αυτό όμως θα γίνει μόνο αν ο Αργεντινός πάει στην Παρί.

Φωτιές «άναψε» πριν από λίγες μέρες ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις του, στις οποίες είχε εκφράσει την επιθυμία του να υπάρξει και πάλι συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις που έκανε για το συγκεκριμένο θέμα, όπου και τόνισε πως δεν είναι απίθανο οι δύο παίκτες να συνυπάρξουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο για την ίδια ομάδα.

Ωστόσο ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού επεσήμανε πως η συνύπαρξη τους δεν θα είναι στην Μπαρτσελόνα, αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Όταν ο Νεϊμάρ δήλωσε ότι θα ήθελε να ξαναπαίξει μαζί με τον Μέσι, μάλλον θα ήξερε κάτι σχετικά με πιθανή απόκτηση του από την Παρί.

Δεν πιστεύω ότι ο Νεϊμάρ απλά το είπε για να το πει. Κάτι ξέρει. Αν η Παρί αποκτήσει τον Μέσι και κρατήσει και τον Μπαπέ, τότε αυτή η τριάδα μπροστά θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών και θα καταστήσει τον γαλλικό σύλλογο πρώτο φαβορί για το Champions League» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X