Καρέρα: «Δείτε τι... κάνατε» -Εδειξε σε VIDEO τα 4 γκολ στους παίκτες!

Καρέρα: «Δείτε τι... κάνατε» -Εδειξε σε VIDEO τα 4 γκολ στους παίκτες!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα έδειξε στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα τα λάθη που έκαναν με την Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με το βαρύ 4-2 από την Μπράγκα το βράδυ της Πέμπτης και έμεινε οριστικά εκτός συνέχειας στην Ευρώπη. Ο Μάσιμο Καρέρα μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Κάτι που επέλεξε να κάνει ο Ιλια Ιβιτς στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια. Αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου είχε έξω από το γήπεδο τετ α τετ με τον μάνατζερ του παρουσία της συζύγου του.

Το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα όμως ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε να αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο που δέχθηκαν τα 4 γκολ και τι έκαναν λάθος.

Ετσι, έδειξε VIDEO στους παίκτες και τους επισήμανε τι έκαναν λάθος σε καθένα από τα 4 γκολ που σκόραρε η Μπράγκα στην εστία του Παναγιώτη Τσιντώτα. Και στάθηκε στα λάθη που έκανε συνολικά η ομάδα στην αμυντική λειτουργία, δίχως να θέλει να στοχεύσει σε πρόσωπα. Και αυτό διότι και ο Καρέρα έχει αντιληφθεί επακριβώς ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι συνολικό και η άμυνα αφορά άπαντες, όχι μόνο τα στόπερ ή τη διάταξη στα μετόπισθεν.

Με την ευχή και την ελπίδα αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟ, η ΑΕΚ να δείξει μια διαφορετική εικόνα, καλύτερη ως προς την άμυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X