Εξαλλος Μιχαΐλοβιτς: «Οταν βρω τον... ρουφιάνο, θα τον καρφώσω στον τοίχο»

Εξαλλος Μιχαΐλοβιτς: «Οταν βρω τον... ρουφιάνο, θα τον καρφώσω στον τοίχο»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μπολόνια έγινε έξαλλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς ξέσπασε στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα της Μπολόνια με την Ίντερ, μιας και αναζητάει αυτόν που διαρρέει τα αγωνιστικά του πλάνα και πρόκειται για συνεργάτη του στην Μπολόνια.

Ο προπονητής της Μπολόνια έγινε έξαλλος με τον συνεργάτη του, ο οποίος διέρρευσε τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας στον Τύπο. Βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος είναι ο πληροφοριοδότης μέσα στην Μπολόνια με τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς να δηλώνει σε ερώτηση από δημοσιογράφο αν θα αλλάξει την τακτική του, από την στιγμή που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ: «Αν θα αλλάξω το σύστημα μου; Όχι ήταν απλά μία… απάτη μου για να δω ποιος μιλάει στους δημοσιογράφους. Αν βρω ποιος μιλάει,θα τον καρφώσω στον… τοίχο και δεν ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Επίτηδες άλλαξα την τακτική μου για να δω που θα οδηγηθεί η υπόθεση. Κάνω έρευνα και θα τον βρω. Και μετά θα έχει… πρόβλημα. Ορκίζομαι πως θα τον βρω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X