Γκίκας: «Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό -Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Γκίκας: «Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό -Να συνεχίσουμε το σερί μας»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Νίκου Γκίκα στον ΕΣΑΚΕ

Ο Νίκος Γκίκας σχολίασε το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (5/12, 17:00) και τόνισε πως η «Ένωση» θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί της, ενώ υπογράμμισε πως ακόμα προσπαθεί να βρει ρυθμό μετά την επιστροφή παικτών από τις χώρες τους και τις Εθνικές τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο διεθνής γκαρντ:

«Καλησπέρα σας,

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ανταγωνιστικό ρόστερ με πολύ καλούς Έλληνες παίκτες και έμπειρους ξένους που μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα, εφόσον δεν παρουσιαστείς συγκεντρωμένος στο παρκέ.

Η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την ποιότητα της ομάδας που έχει, καθώς το δύσκολο πρόγραμμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει με την έναρξη του Πρωταθλήματος, του απέφερε μία νίκη.

Εμείς από την πλευρά μας, ενώ είχαμε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, η διακοπή με τις Εθνικές ομάδες θεωρώ μας αποσυντόνισε λίγο και δεν ξέρω πως θα μας βρει. Πολλά παιδιά έφυγαν στις πατρίδες τους, πολλά παιδιά πήγαν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, οπότε ψάχνουμε λίγο να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας.

Θα έλεγα πως θα είναι μια καλή αρχή το Σάββατο να συνεχίσουμε το σερί μας στη Βasket League».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X