Εφοδος από 40 άτομα στην προπόνηση του Βόλου στη Νέα Σμύρνη ενόψει Ολυμπιακού!

Εφοδος από 40 άτομα στην προπόνηση του Βόλου στη Νέα Σμύρνη ενόψει Ολυμπιακού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, εν μέσω lockdown, τάγμα εφόδου από χούλιγκαν εισέβαλαν στην προπόνηση του Βόλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης!

Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον  Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, περίπου 40 άτομα μπούκαραν με επιθετικές διαθέσεις στον χώρο.

Οι χούλιγκαν κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα μέλη της ομάδας του Βόλου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν άμεσα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και η προπόνηση να διακοπεί στη μέση.

Οι επιτιθέμενοι φώναζαν συνθήματα εναντίον του ισχυρού άντρα του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου ενώ δεν προκαλεί καμία εντύπωση -αν και θα έπρεπε- πως για μια ακόμα φορά σε τέτοιου τύπου πρωτόγνωρες καταστάσεις, η αστυνομία ήταν χαρακτηριστικά απούσα με αποτέλεσμα το τάγμα εφόδου των 40 χούλιγκαν να μπει ανενόχλητο στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X