Ολυμπιακός: Χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Χασάν

Ολυμπιακός: Χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Χασάν
Photo Credits: INTIME

Χασάν και Μπρούνο παρουσίασαν επιπλοκές με τον κορωνοϊό και δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός αγώνων του Ολυμπιακού θα μείνουν για μεγαλύτερο διάστημα οι Χασάν και Μπρούνο, όπως ανακοίνωσε «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι δυο παίκτες παρουσίασαν επιπλοκές μετά τον κορωνοϊό και παρόλο που η κατάστασή τους είναι καλή, κρίθηκε απαραίτητο για προληπτικούς λόγους να μην επιστρέψουν πριν περάσει και ο Δεκέμβρης.

Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 16 Δεκεμβρίου και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι του 2ου γύρου στο Φάληρο στις 3 Γενάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή.

Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X