Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο Χιούστον ο Τζέιμς Χάρντεν

Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο Χιούστον ο Τζέιμς Χάρντεν
Photo Credits: INTIME

Σε μία… περίεργη κατάσταση βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή οι Ρόκετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία… περίεργη κατάσταση βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή οι Ρόκετς!

Τα training camps των ομάδων του ΝΒΑ έχουν ανοίξει από την 1η Δεκεμβρίου και ήδη αρκετοί παίκτες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις.

Ωστόσο, στο Χιούστον επικρατεί έντονος προβληματισμός και ανησυχία, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ των ΗΠΑ, καθώς ο Τζέιμς Χάρντεν δεν έχει εμφανιστεί ακόμη εκεί! Από τη μία αυτό μεταφράζεται σε πίεση του «Μούσια» στη διοίκηση των «ρουκετών», ενώ από την άλλη ενδεχομένως η απουσία αυτή να επιβεβαιώνει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα του Τέξας.

Ακόμη επίσημη τοποθέτηση για τον λόγο που απουσιάζει ο Τζέιμς Χάρντεν δεν υπάρχει, παρά μόνο μία δήλωση του νέου τους προπονητή, Στίβεν Σάιλας. Ο 47χρονος κόουτς ξεκαθάρισε πως περιμένει τον «Μούσια» κανονικά (πιθανότατα μέσα στο σαββατοκύριακο), αλλά και να παραμείνει ο απόλυτος ηγέτης των Ρόκετς, τη νέα σεζόν που ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X