Handball Premier: Δεν άντεξε τον πρωταθλητισμό ο Ολυμπιακός!

Handball Premier: Δεν άντεξε τον πρωταθλητισμό ο Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Η καραντίνα έπεσε ...βαριά στον Ολυμπιακό που είδε ότι δεν μπορεί να αντέξει το βάρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις δύο μήνες άντεξε τον πρωταθλητισμό στη Handball Premier ο Ολυμπιακός ο οποίος κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας αποφάσισε προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές ανοίγοντας την πόρτα της …εξόδου σε προπονητή και ξένους παίκτες.

Η ίδια ομάδα που πριν λίγο καιρό «φώναζε» και διεκδικούσε στα …κλεφτά πρωτάθλημα από την ΑΕΚ αποφάσισε να αλλάξει γραμμή …πλεύσης και να προχωρήσει από δω και πέρα με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Με λίγα λόγια μειώνει το μπάτζετ της ξεκινώντας από την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Νέναντ Κλιάιτς. Ο Κροάτης είναι επίσημα παρελθόν ενώ ο νέος προπονητής Γιάννης Καρασαββίδης δεν έκρυψε τους νέους στόχους της ομάδας του που είναι όπως είναι να «δώσουμε βάρος σε Έλληνες παίκτες και μάλιστα νέους». Όσο και να θέλουν να «βαφτίσουν» την μείωση μπάτζετ και την εικόνα διάλυσης, αλλαγή νοοτροπίας, η ουσία είναι μια.

Εκτός από την τεχνική ηγεσία στην …πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι Ζάγια (δεξιός ίντερ) και Τσούριτς (περιφερειακός) ενώ άγνωστο ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τους υπόλοιπους ξένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X