Μπόλονι: «Η ΑΕΚ έχει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ-Ξεχωρίζω Μάνταλο και Νεντελτσεάρου»

Μπόλονι: «Η ΑΕΚ έχει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ-Ξεχωρίζω Μάνταλο και Νεντελτσεάρου»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για το κυριακάτικο (19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να πλέκει το εγκώμιο της Ενωσης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην εμπειρία της ΑΕΚ, στη δυνατή μεσαία γραμμή, ενώ πλέκει το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου και του συμπατριώτη του, Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova

«Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι ανάμεσα στις.. σημαιοφόρους του ποδοσφαίρου στην Αθήνα. Γι’ αυτό και εμείς θα το δούμε με σοβαρότητα, με έμπνευση και με τον τρόπο που θα μας κάνει πιο αγωνιστικούς και αυτούς που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη.

Η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα, κόντρα στη Μπράγκα η οποία είναι μια εξαιρετική πορτογαλική ομάδα αλλά δεν νομίζω πως αυτό θα επηρεάσει την απόδοσή της απέναντι σε εμάς.

Δεν ξέρω το κατά πόσο θα είναι κουρασμένοι οι αντίπαλοί μας έπειτα από τρια διαδοχικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα αλλά εκτιμώ πως έχει την εμπειρία και την ποιότητα στο ρόστερ της έτσι ώστε να το διαχειριστεί. Είναι μια ομάδα με πάρα πολύ δυνατή μεσαία γραμμή, με έναν ικανό αρχηγό (σ.σ. Μάνταλο), ενώ εγώ ξεχωρίζω και τον Ρουμάνο (σ.σ. Νεντελτσιάρου) στο κέντρο της άμυνας.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια νίκη σε ένα σπουδαίο παιχνίδι προκειμένου να μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Γενικά δεν κάνω υπολογισμούς για το πως θα κυλήσει η σεζόν. Είμαστε ακόμα εύθραυστοι αλλά προχωράμε για το καλύτερο δυνατό κοιτάζοντας την πορεία μας από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Είχαμε μέσα στην εβδομάδα κάποια προβλήματα με παίκτες που λόγω ασθενειών έχασαν μέρος των προπονήσεων όμως εκτιμώ πως στο ματς θα παραταχθούμε με σκοπό τη νίκη αρκεί να είμαστε καλοί, να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση, να είμαστε επιθετικοί -κάτι που το βλέπω ολοένα και περισσότερο στα τελευταία ματς- και να έχουμε ως οδηγό την απόδοσή μας στο 2ο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X