Κούμαν: «Εύχομαι να παραμείνει ο Μέσι»

Αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης για μείωση των αποδοχών του ο Κούμαν
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος, που υποστήριζε πως έπρεπε να πωληθεί ο Αργεντινός σταρ.

Ο Κάρλες Τουσκέτς, άνθρωπος που διεκδικεί τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα ενόψει των εκλογών μετά την παραίτηση του Μπαρτομέου και της διοίκησής του, ανέφερε πως θα είχε ήδη πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι από το καλοκαίρι, όταν ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει.

«Από οικονομικής πλευράς, το περασμένο καλοκαίρι θα είχα πουλήσει τον Μέσι. Θα ήταν επιθυμητό. Γι’ αυτό που εισπράττεις και αυτό που γλιτώνεις» είπε χαρακτηριστικά και για τα λόγια αυτά ρωτήθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν στην συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Δεν θέλω να σχολιάσω καμία από αυτές τις τοποθετήσεις, εγώ απλά θέλω να πω ότι εύχομαι να παραμείνει ο Μέσι, ο οποίος είναι ο μοναδικός που θα σκεφτεί και θα πάρει την απόφασή του» ανέφερε ο Ολλανδός.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X