ΑΕΚ: Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής για την συμφωνία με την Cosmote Tv

ΑΕΚ: Οι διαιτητές του ντέρμπι της πρεμιέρας με Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενημέρωσε και επίσημα για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων με την Πρίστινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε και επίσημα τον κόσμο για την συμφωνία με την Cosmote TV προκειμένου να καλύψει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων με την Πρίστινα στις 19-20 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την COSMOTE TV για την απευθείας μετάδοση των δύο αναμετρήσεων της ομάδας χάντμπολ με την KH Prishtina το διήμερο 19-20/12 που θα διεξαχθούν στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του 3ου Γύρου του EHF European Cup.

Η πρόκριση του «Δικεφάλου» στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης περνά από την Αθήνα και η COSMOTE TV δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των Πρωταθλητών Ελλάδος για ευρωπαϊκή διάκριση. Και οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 19:00 και θα μεταδοθούν από το κανάλι COSMOTE Sport 6 HD, καθώς και από το επίσημο κανάλι της COSMOTETV στο YouTube. Συντονιστείτε στην COSMOTE TV και στηρίξτε τους Πρωταθλητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X