Φαν'τ Σιπ: «Ο Μπάρκας έχει χάσει κιλά από τότε που πήγε στη Σέλτικ»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ ανέφερε πως ο Βασίλης Μπάρκας έχει χάσει κιλά από τότε που πήγε στη Σέλτικ

Για τη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει ο Βασίλης Μπάρκας στην προσαρμογή του στην Σκωτία αναφέρθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν διανύει μία ιδανική χρονιά και έχει δεχθεί έντονη κριτική, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως η Σέλτικ θα πρέπει να κινηθεί για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

Ο Φαν’τ Σιπ παρόλα αυτά πιστεύει πως ο Μπάρκας έχει τις δυνατότητες να κάνει μία καλή καριέρα με την Σέλτικ, υποστηρίζοντας πως οι μέτριες εμφανίσεις του είναι εξαιτίας της διαφορετικής κουλτούρας στη Σκωτία.

«Ο Βασίλης πρέπει να συγκεντρωθεί στο ανακάμψει τόσο για την εθνική, όσο και για τη Σέλτικ», είπε ο Φαν’τ Σιπ.

«Από την ημέρα που πήγε στη Σέλτικ έχει χάσει κιλά και πιστεύω πως πρέπει να προσαρμοστεί στον σκωτσέζικο τρόπο ζωής. Με αυτό εννοώ τις προπονήσεις, τα παιχνίδια, το φαγητό, τον καιρό και την νοοτροπία», πρόσθεσε ο Φαν’τ Σιπ.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Μέσα στη δουλειά το να είσαι τερματοφύλακας είναι το να μπορείς να αντιδράς στην πίεση και στην κριτική και ελπίζω ότι θα το κάνει αυτό. Πρέπει να θυμόμαστε πως ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας στην ΑΕΚ και έκανε εξαιρετική δουλειά εκεί. Πιστεύω ότι εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και θα το δείξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X