Ο Νεϊμάρ θα παλέψει να φέρει τον Μέσι στην Παρί

Ο Νεϊμάρ θα παλέψει να φέρει τον Μέσι στην Παρί
Photo Credits: INTIME

Ο Νεϊμάρ θέλει να παίξει μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και θα κάνει τα πάντα για να το κάνει πράξη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ έκανε τα πάντα για να φέρει τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι και θα το προσπαθήσει και φέτος.

Ο «Νέι», λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο Μάντσεστερ με το τελικό 3-1 κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ανέφερε πως του χρόνου ιδανικά θα ήθελε να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Μέσι ώστε ν’ αναβιώσουν όλα όσα έζησαν στην Μπαρτσελόνα.

Κι αφού μια πιθανή επαναφορά του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη είναι δύσκολη, ο Βραζιλιάνος φαίνεται να καταβάλλει νέα προσπάθεια να πείσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το RMC Sport διόλου τυχαία και άκαιρα ήταν τα λεγόμενα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Παρί λίγες μέρες προτού ο Μέσι αποκτήσει πλέον την ελευθερία να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα».

Βάσει του ρεπορτάζ των Γάλλων, ο Νεϊμάρ έκανε τα πάντα και μέσα στο καλοκαίρι όταν εξελισσόταν η ιστορία με την πρόθεση φυγής του Μέσι από το «Καμπ Νόου» και θα το κάνει ξανά και το προσεχές διάστημα, εφόσον και ο ίδιος κουβεντιάζει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X