Καρέρα: Η δήλωση που συζητήθηκε - Πως θα γίνει η ΑΕΚ ανταγωνιστική σε επίπεδο Europa League

Καρέρα: Η δήλωση που συζητήθηκε - Πως θα γίνει η ΑΕΚ ανταγωνιστική σε επίπεδο Europa League
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του Μάσιμο Καρέρα σε ερώτηση για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να είναι ανταγωνιστική σε επίπεδο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα μετά την «βαριά» ήττα της ΑΕΚ από την Μπράγκα με 2-4 ρωτήθηκε στην Συνέντευξη Τύπου για το τι χρειάζεται η Ενωση για να γίνει ανταγωνιστική σε επίπεδο ομίλων Europa League.

Η απάντηση του Ιταλού προπονητή ήταν πως για να γίνει αυτό πρέπει η ΑΕΚ να συνηθίσει να παίζει σε τέτοια ματς, να παίζει δηλαδή κάθε χρόνο σε ομίλους και να μάθει να αντιμετωπίζει τέτοιους είδους ομάδες και αγώνες υψηλής έντασης.

Να αναφέρουμε πως η ΑΕΚ από τη σεζόν 2017/18, όπου και επέστρεψε σε ευρωπαϊκούς ομίλους, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση σε όμιλο μόνο την περσινή σεζόν. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετράει τρείς παρουσίες σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Η απάντηση του Καρέρα σε ερώτηση για το τι θεωρεί ότι χρειάζεται η ΑΕΚ για να μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε επίπεδο ομίλου Europa League: «Θεωρώ πως χρειάζεται να παίζει συχνά ευρωπαϊκά ματς. Πρέπει να συνηθίσει να είναι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί τα ματς είναι διαφορετικά. Πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη για να μπορεί να ανταποκριθεί».

Ενώ για το γεγονός ότι η ΑΕΚ παίζει χρόνια στην Ευρώπη και ότι έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Εννοώ ότι δεν αρκεί να παίζεις στα πλέι οφ και στους ομίλους αλλά να συνηθίζεις να τα περνάς και να πηγαίνεις μπροστά γιατί ο ρυθμός είναι διαφορετικός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X