Lockdown: Αναμένονται ανακοινώσεις για το τί ανοίγει και πότε

Πότε θα πληρωθούν συντάξεις, επιδόματα και τέλη κυκλοφορίας - Ολες οι ημερομηνίες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ανακοινώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοινώσεις για το τί θα ανοίξει και πότε μετά το lockdown αναμένεται να γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Οι απώλειες ανθρώπινων ζωών, οι διασωληνωμένοι, αλλά και τα κρούσματα του κορονοϊού, παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί στην χώρα, αλλά η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει ετοιμάσει τον οδικό χάρτη του ανοίγματος της οικονομίας.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας, το πρωί της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε οτι αρχές της επόμενης εβδομάδας (σ.σ Δευτέρα ή Τρίτη) θα ανακοινωθεί τι θα ανοίξει και πότε, με κάποιες λεπτομέρειες να έχουν ήδη γίνει γνωστές.

Αναφορικά με τα σχολεία για παράδειγμα, από χθες, η επιτροπή των ειδικών έχει εισηγηθεί να παραμείνουν κλειστά και να ανοίξουν το 2021, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προαναγγείλει οτι η διασκέδαση θα μείνει κλειστεί μέχρι να ξεκινήσει ο εμβολιασμός.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν οτι τα κομμωτήρια θα ανοίξουν στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, ενώ όσον αφορά τα καταστήματα λιανικής υπάρχουν δύο ημερομηνίας. Η πρώτη είναι 14/12 και η δεύτερη μία εβδομάδα αργότερα.

Οριστικές αποφάσεις όμως θα υπάρξουν από τα επιδημιολογικά στοιχεία των επόμενων ημερών. Σίγουρα όμως, οι μετακινήσεις από περιφέρεια σε περιφέρεια, δεν θα επιτραπούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X