ΑΕΚ: Την πλήγωσε η άμυνα στην Ευρώπη - Δέχθηκε 13 γκολ στους ομίλους (VIDEO)

ΑΕΚ: Την Κυριακή ή νικάς ή δεν φεύγεις από το γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά την άμυνα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων του Europa League, έπειτα από την βαριά ήττα της κόντρα στην Μπράγκα με 2-4.

Μία ήττα που εκτός των άλλων ανέδειξε τα αμυντικά προβλήματα που είχε η Ενωση. Εν απουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι οι Πορτογάλοι κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερα γκολ απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραραν δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών. Η ΑΕΚ ταξιδεύει την επόμενη αγωνιστική στην Αγγλία, για να αντιμετωπίσει την Λέστερ, με παθητικό 13 τερμάτων.

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αναφέρει στο enwsi.gr την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στα γκολ που δέχεται η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, μία διαφορά που μετά και από την ήττα από την Μπράγκα εκτοξεύθηκε ακόμα περισσότερο.

Πλέον η ΑΕΚ έχει δεχθεί 13 γκολ σε 5 ματς στους ομίλους του Europa League, δηλαδή δέχεται 2,6 γκολ ανά ματς.

«Η άμυνα δίνει πρωταθλήματα», είναι μία φράση που χρησιμοποιούν αρκετά συχνά οι προπονητές και η άμυνα της ΑΕΚ στην Ευρώπη σε καμία περίπτωση δεν έπεισε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ενωση έχει την 5η χειρότερη άμυνα στους ομίλους του Europa League (εκτός της ΑΕΚ δύο ακόμη ομάδες έχουν δεχθεί 13 γκολ).

Να αναφέρουμε ότι γενικά στο Europa League (μαζί με τα προκριματικά) η ΑΕΚ έχει δεχθεί 14 γκολ σε 7 αγώνες, δηλαδή το ρεκόρ πέφτει στα 2 γκολ ανά αγώνα.

Τα γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X