Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με Μπράγκα

Εικόνες από το ΑΕΚ-Μπράγκα

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν απέναντι στους Πορτογάλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν απέναντι στην Μπράγκα:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δεν βρέθηκε στην καλύτερη του βραδιά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Στο πρώτο γκολ δεν φέρει ευθύνη, στο δεύτερο βρίσκεται στο πλάι και είναι δύσκολο να κλείσει τα πόδια καθώς πρέπει να καλύψει την γωνία του, αλλά και παράλληλα να κλείσει και το οπτικό πεδίο του παίκτη που σεντράρει. Στο τρίτο γκολ της Μπράγκα θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση παρότι είχε σώματα μπροστά του. Δεν φαίνεται πως έκανε σωστό υπολογισμό στον τρόπο που βάζει τα χέρια του, με την μπάλα βεβαίως να παίρνει περίεργη τροχιά. Στο τέλος πάντως, έσωσε και δυο τετ α τετ.

Μιχάλης Μπακάκης:  Ταλαιπωρήθηκε πολύ από την πλευρά του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και είχε ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Έχει μερίδιο ευθύνης και στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ της Μπράγκα. Επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει με ανεβάσματα του, αλλά γενικώς ήταν από τα άσχημα βράδια του.

Νασίμ Χνιντ: Ακόμα ένας παίκτης της άμυνας που δεν είχε καθόλου επιθετικό ρυθμό στο παιχνίδι και που επίσης δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στην φάση του πρώτου γκολ της Μπράγκα, καθώς χάνει εντελώς τον σκόρερ. Και γενικώς στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να χάνει συνεχώς την θέση του.

Ιονουτς Ντεντελτσεάρου: Προσπαθούσε να μαζέψει συνολικά στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Κέρδισε κάποιες μονομαχίες, προσπάθησε να καλύψει κάποια κενά, αλλά και αυτός βρέθηκε σε αρκετές φάσεις του ματς, πολύ εκτεθειμένος. Ενώ έκανε και αυτός κάποια αβίαστα λάθη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έδινε εύκολα δεύτερες και τρίτες μπάλες στην Μπράγκα.

Εμανουελ Ινσούα: Στο ανασταλτικό κομμάτι είχε και αυτό ζητήματα, καθώς ήταν πολλές οι φορές που του έφυγε παίκτης στην πλάτη του. Και δεν κρατούσε σωστά την θέση του. Προσπάθησε να δώσει κάποιες βοήθειες στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, παίρνοντας κάποιες πρωτοβουλίες από την πλευρά του, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είχε συνεργασία με τον Λιβάγια.

Αντρέ Σιμόες: Βρέθηκε σε μια κατάσταση που έπρεπε να κάνει τα πάντα και να βρίσκεται παντού. Και να προσπαθεί να κόψει για να κλείσει κενά και να πάρει την μπάλα στα πόδια του για να νοικοκυρέψει κάπως το παιχνίδι της ΑΕΚ. Προσπάθησε να ανταποκριθεί σ’ αυτή την δύσκολη κατάσταση και έκανε ότι μπορούσε, χωρίς πάντα με επιτυχία. Και στο δεύτερο ημίχρονο, κάποια στιγμή έδειξε πολύ κουρασμένος.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα, από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν πιο προσηλωμένος, παρόλο που έχασε κάποιες μονομαχίες. Ωστόσο στο δημιουργικό κομμάτι δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου την ομάδα. Με την μπάλα στα πόδια του, δεν είχε σωστές επιλογές.

Πέτρος Μάνταλος: Γύριζε πολλές φορές πίσω για να πάρει την μπάλα και να προσπαθήσει να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν. Σε αντίθεση όμως με προηγούμενα παιχνίδια, έδειχνε να μην μπορεί να νοικοκυρέψει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Ήταν καλά κλεισμένος από την άμυνα της Μπράγκα και δεν μπόρεσε να βγάλει πρωτοβουλίες στο ματς.

Μάρκο Λιβάγια: Ο μοναδικός από την ΑΕΚ που κάπως προσπάθησε, κάτι να κάνει, κάτι να σώσει, κάπως να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να δημιουργήσει φάσεις. Πήρε μπάλες στα πόδια του και τηρουμένων των αναλογιών και της κατάστασης στο ματς, τις χειρίστηκε καλά. Στάθηκε άτυχος και με δυο – τρεις καλές ενέργειες που έκανε και δεν κατάφερε να τις ολοκληρώσει.

Χρήστος Αλμπάνης: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και ήταν μια ευκαιρία για να φωνάξει «παρών», μετά το καλό παιχνίδι που έκανε με την Λάρισα. Αυτή την φορά όμως δεν του πήγε το ματς. Με εξαίρεση την παράλληλη σέντρα που ήταν έτοιμο γκολ για τον Ολιβέιρα (αλλά ο Πορτογάλος αστόχησε σε κενή εστία), δεν κατάφερε να φανεί πουθενά αλλού. Δεν πήρε πρωτοβουλίες και αυτές που πήρε δεν του βγήκαν, ενώ βοήθησε ελάχιστα στο ανασταλτικό κομμάτι από την πλευρά του.

Νέλσον Ολιβέιρα: Μπορεί να βρήκε την στιγμή του και τελικά να πέτυχε ένα γκολ, όμως συνέχισε να είναι σε πολύ κακό φεγγάρι. Όχι μόνο διότι έχασε ένα γκολ που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να χαθεί, αλλά διότι δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα. Έχανε εύκολα την μπάλα και μάλιστα δυο φορές την «πούλησε» φθηνά στο μισό γήπεδο της ΑΕΚ με αποτέλεσμα η Μπράγκα να βγάλει επικίνδυνη επίθεση.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Μπήκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, προκειμένου να μπορέσει να σταματήσει την ασταμάτητη αριστερή πλευρά της Μπράγκα και κυρίως τον Γκαλένο. Δεν τα κατάφερε όμως διότι είχε και αυτός πολλά προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Προσπάθησε κάπως να βγει μπροστά και πέτυχε και το γκολ στο φινάλε του ματς.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Αλλαγή μπήκε και μάλιστα αρκετά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν φάνηκε καθόλου. Δεν μπήκε σε καμία στιγμή στον ρυθμό του παιχνιδιού, δεν πήρε ενέργειες πάνω του και στο μεγαλύτερο διάστημα που αγωνίστηκε, έδειχνε αποκομμένος.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στην θέση του Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης. Ούτε και αυτός κατάφερε να φανεί μέσα στο ματς τόσο πολύ. Όμως βρήκε την στιγμή του στο ματς και έβαλε το γκολ, το οποίο μάλλον λανθασμένα ακυρώθηκε καθώς δεν φάνηκε να βρίσκεται σε θέση οφσαίντ.

Λιβάι Γκαρσία: Ίσως το μοναδικό κέρδος από το παιχνίδι. Ο Λιβάι επέστρεψε μετά από δυο μήνες παρά μία μέρα από τότε που τραυματίστηκε. Και επέστρεψε καλά. Δεν έκανε κάτι σημαντικό στο ματς, ούτε την διαφορά. Όμως ήταν κεφάτος και προσπάθησε να βρει τον ρυθμό του και να κάνει προσωπικές ενέργειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X