Καρβαλιάλ: «Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα στον πρώτο αγώνα»

Καρβαλιάλ: «Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα στον πρώτο αγώνα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, στάθηκε στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι η Μπράγκα σκόραρε δύο γκολ σε επτά λεπτά και αν αυτός ήταν ο στόχος από νωρίς: «Το να μιλάς μετά από γεγονότα είναι εύκολο. Αυτή ήταν η πρόθεσή μας. Να παίξουμε πιο πολύ στην επίθεση, στον χώρο της άμυνας της ΑΕΚ και λιγότερο στη δική μας γιατί ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι δυνατή επιθετικά. Το κάναμε ως το 0-2 και μετά δεν το διατηρήσαμε. Έπειτα προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε και να ξαναπάρουμε τα ηνία. Πήραμε μια δίκαιη νίκη έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες».

Για τη διαχείριση με τις αλλαγές που έκανε: «Προέκυψαν από το πως πήγε το παιχνίδι. Είχαμε παίκτες με κίτρινες κάρτες και δεν θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο να μην τους έχουμε διαθέσιμους για τα επόμενα παιχνίδια. Υπήρχε και θέμα φυσικής κατάστασης σε δύο παίκτες».

Για το ότι η νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση και αν θέλει την πρώτη θέση στον όμιλο: «Τώρα όλοι συγκεντρωνόμαστε στο ματς με την Μπελενένσες. Αυτό είναι το σημαντικό για να πάρουμε τη νίκη. Μετά από αυτό θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και τη Ζόρια γνωρίζοντας πως δεν εξαρτάται από εμάς η πρώτη θέση».

Για το αν περίμενε όταν έγινε η κλήρωση πως ο όμιλος θα είχε αυτήν την κατάληξη: «Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει τότε. Υπήρχε μια ομάδα που ξεχώριζε η Λέστερ και άλλες τρεις που θα πάλευαν για τη δεύτερη θέση».

Για το αν θεωρεί πως η ΑΕΚ απόψε ήταν χειρότερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία: «Ο πρώτος αγώνας με την ΑΕΚ ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι στη σεζόν. Ως τώρα έχουμε δημιουργήσει δυσκολίες και στην Πόρτο και στη Λέστερ, αλλά στα πρώτα 20 λεπτά νιώσαμε δυσκολίες σε εκείνο το παιχνίδι. Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα στον πρώτο αγώνα και είναι μια καλή ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X