Βασιλαντωνόπουλος: «Δύσκολη βραδιά για όλους μας - Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Βασιλαντωνόπουλος: «Δύσκολη βραδιά για όλους μας - Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ σε μία μαύρη νύχτα για την Ενωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν με 2-4 από την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έμειναν και μαθηματικά εκτός συνέχειας.

Οσα είπε ο Βασιλαντωνόπουλος στην Cosmote TV:

Για το ματς και τα δυο γρήγορα γκολ;

«Ηταν πολύ δύσκολο, όταν το σκορ ήταν 0-2 στο 10’. Το ματς δε νομίζω ότι κρίθηκε εκεί. Κρίθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Νέλσον και μετά του Μάρκο. Το τρίτο γκολ πήγε σε κρίσιμο σημείο. Γνωρίζαμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα η Μπράγκα. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε. Από απόψε, όσο δύσκολη βραδιά είναι για όλους μας, εμάς και τον κόσμο μας, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Έχουμε ντέρμπι την Κυριακή».

Για τα πολλά γκολ που δέχεται η ΑΕΚ;

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι και δέχεσαι 3 και 4 γκολ, εννοείται ότι κάνουμε λάθη. Πρέπει να τα διορθώσουμε. Εχουμε πολλά παιχνίδια, δεν έχουμε χρόνο, αλλά πρέπει να τα διορθώσουμε».

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ;

«Είναι δύσκολο. Ναι κατάφερα να σκοράρω, αλλα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά πρέπει η συνέχεια να είναι ανάλογη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X