Οι λοιμωξιολόγοι λένε «όχι» στο άνοιγμα των σχολείων

Μικρή η επίδραση των σχολείων στη διασπορά του κορωνοϊού, λένε ευρωπαϊκές μελέτες

Αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία οι λοιμωξιολόγοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της το βράδυ της Πέμπτης και αποφάσισε να εισηγηθεί να μην ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

To θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας.

Εχθές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο 31ο ετήσιο Greek Economic Summit, που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ξεκαθάρισε ότι «τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα μας πουν οι ειδικοί».

Από την πλευρά του, ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος, είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ, ότι με τα έως τώρα δεδομένα πιθανότατα τα γυμνάσια και τα λύκεια θα ανοίξουν μετά τις γιορτές, ενώ κάτι τέτοιο ενδέχεται να γίνει και με τα δημοτικά.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση είχε αποφασίσει το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων από τις 16 Νοεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχε κλείσει γυμνάσια, λύκεια και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πηγή: iefimerida

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X