AEK: Τα εύσημα της UEFA για την άριστη οργάνωση των εντός έδρας αγώνων στο Europa League (ΦΩΤΟ)

AEK: Τα εύσημα της UEFA για την άριστη οργάνωση των εντός έδρας αγώνων στο Europa League (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απέσπασε τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της UEFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρά τις πολύ  δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού κατάφερε να οργανώσει άριστα όλους τους εντός έδρας αγώνες της στο Europa League.

Μάλιστα απέσπασε και τα εύσημα της UEFA για τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθησαν όλοι οι εντός έδρας αναμετρήσεις της Ενωσης.

Οπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε σχετική ανάρτηση: 

Οργάνωση αγώνα σε συνθήκες covid με τη χρήση της τεχνολογίας, ακόμα και για τις προ αγώνα συνεντεύξεις στη flash area του ΟΑΚΑ.

Τα πάντα οργανωμένα στην εντέλεια για την εξυπηρέτηση μέσω zoom του πορτογαλικού τηλεοπτικού δικτύου SPORT TV, που ευχαρίστησε επίσημα την ΠΑΕ ΑΕΚ για όλες τις διευκολύνσεις. Ταυτόχρονες συνεντεύξεις στα δύο τηλεοπτικά δίκτυα με μετάφραση σε τέσσερις γλώσσες από τρεις μεταφραστές!

Με απόλυτη τήρηση του πρωτοκόλλου διεξήχθησαν οι δύο συνεντεύξεις Τύπου στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΟΑΚΑ, στην οποία με χρήση της τεχνολογίας έγινε και το τρίτο σερί organisational meeting του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εισέπραξε τα συγχαρητήρια της UEFA για την οργανωτική επιτυχία σε δύσκολες συνθήκες και των τριών εντός έδρας αγώνων της στον όμιλο. «Αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με τόσο άρτιους επαγγελματίες στο είδος τους» επανέλαβε η Venue Director της UEFA στα τρία ματς στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X