«Καθαρή» νίκη κόντρα στα προγνωστικά

«Καθαρή» νίκη κόντρα στα προγνωστικά

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να νικήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί οι πιθανότητες της ΑΕΚ να μειώθηκαν πολύ σε ότι αφορά την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ -μετά την ήττα-μαχαιριά από την Ζόρια, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα πετάξει λευκή πετσέτα στο αποψινό ματς με την Μπράγκα (3/12, 19:55).

Η Ένωση είναι υποχρεωμένη να νικήσει την πορτογαλική ομάδα για μια σειρά από λόγους και το σημαντικότερο, για να μείνει ζωντανή για τη πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα συμβεί μόνο αν πάρει το τρίποντο σε ένα ματς που οι μπουκ τη θέλουν αουτσάιντερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» τα έκαναν… θάλασσα στο ματς με τους Ουκρανούς και πλέον θέλουν μια σειρά από πράγματα. Αρχικά να νικήσουν την Μπράγκα και στη συνέχεια να πάρουν αποτέλεσμα στην Αγγλία με την Λέστερ. Ταυτόχρονα θα χρειαστεί και συνδυασμός από τα άλλα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ μέχρι τώρα παρουσιάζει δύο πρόσωπα, το «ελληνικό» όπου στο πρωτάθλημα μετρά 4 συνεχόμενες νίκες και έχει μόνο μία ήττα συνολικά, αλλά και το «ευρωπαϊκό» πρόσωπο με τρεις ήττες και μια αναλαμπή στην Ουκρανία…

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πλάνο η ομάδα θα παραταχθεί με τετράδα στην άμυνα όπως στη Τρίπολη, μια διάταξη που τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι πιο αποτελεσματική, από ότι αυτή με τα τρία στόπερ. Το να μη δεχτεί γκολ απόψε η ΑΕΚ προσφέρεται στο 4!

Η Μπράγκα είναι σε καλή περίοδο φόρμας με 8 νίκες 1 ισοπαλία και μοναδική ήττα, αυτή από την Λέστερ, στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε Πορτογαλία και Γιουρόπα Λιγκ.

Για τον Μάσιμο Καρέρα το παιχνίδι είναι κρίσιμο για το κομμάτι της διαχείρισης του ρόστερ, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε νίκες και στα δύο παιχνίδια.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X