Σκόραρε φορώντας τη φανέλα του Μαραντόνα ο Τέβες (VIDEO)

Σκόραρε φορώντας τη φανέλα του Μαραντόνα ο Τέβες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλος Τέβες σκόραρε στο παιχνίδι της Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην Ιντερνασιονάλ φορώντας τη φανέλα του Ντιέγο Μαραντόνα.

Συγκινημένος μετά το παιχνίδι ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω αυτό που νιώθει κανείς με αυτή τη φανέλα. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Είναι η καλύτερη φανέλα που έχω φορέσει. Αυτή η φανέλα σε κάνει να παίζεις καλά. Δεν θα μπορούσα να παίξω άσχημα. Ήξερα ότι θα σκοράρω

Ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια Μαραντόνα γιατί νιώθω σαν αυτόν και ό, τι κάνω στο γήπεδο είναι λίγο. Είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι μια φανέλα που φοράς και σου δίνει άλλη ενέργεια. Μία άλλη δύναμη. Το συναίσθημα που ένιωσα όταν σκόραρα με τη φανέλα του δεν περιγράφεται. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι ένα συναίσθημα θλίψης και χαράς παράλληλα που είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί.

Ο Ντιέγο είναι Θεός για εμάς. Ελπίζω ότι μπορούμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στον Ντιέγο κερδίζοντας το Copa Libertadores» είπε ο Τέβες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X