Η ΑΕΚ θέλει νίκη για πολλούς και σημαντικούς λόγους απόψε με Μπράγκα (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ θέλει νίκη για πολλούς και σημαντικούς λόγους απόψε με Μπράγκα (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει την νίκη στο ΟΑΚΑ για να βελτιώσει την θέση της στην UEFA, για το μπόνους και ένα... θαύμα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα… ρέστα της παίζει απόψε η ΑΕΚ για να διεκδικήσει όλες τις ελπίδες που της έχουν απομείνει στον όμιλο του Europa League!

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, CS3) την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Europa League. Μετά το «χαστούκι» από την Ζόρια την προηγούμενη εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» πλέον απέχουν 4 βαθμούς από τη δεύτερη Μπράγκα και για να ελπίζουν σε πρόκριση πρέπει να νικήσουν σήμερα και την επόμενη Πέμπτη στην έδρα της Λέστερ.

Αν συμβεί αυτό, τότε η ΑΕΚ θα θέλει την τελευταία αγωνιστική, η Μπράγκα να μην κερδίσει τη Ζόρια εντός έδρας για να πάρει εκείνη την πρόκριση με 9 βαθμούς αντί 8 ή 7 των Πορτογάλων (αναλόγως του αποτελέσματος με τη Ζόρια). Εκτός από το γόητρο για το οποίο πρέπει να αγωνιστεί σήμερα η Ενωση, πρέπει να παίξει για την παρουσία της στην βαθμολογία της UEFA, αλλά και τα οικονομικά μπόνους κατάκτησης βαθμών. Μην ξεχνάμε ότι η νίκη φτάνει στις 600.000 ευρώ μπόνους. Δηλαδή, ένα πολύ καλό συμβόλαιο για την ΑΕΚ…

Το πλάνο του Καρέρα με αλλαγές

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει απόψε ο Μάσιμο Καρέρα καθώς στο βάθος του μυαλού του βρίσκεται και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για την Super League. Στα πλάνα του Ιταλού δεν βρίσκονται οι Τσιγκρίνσκι-Λόπες λόγω τραυματισμού, ο Σάκχοφ λόγω τιμωρίας και οι Σιμάνσκι-Παουλίνιο που είναι εκτός λίστας. Εκτός θα μείνει και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς για να προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Ετσι, ο Καρέρα αναμένεται να παρατάξει διάταξη 4-2-3-1 με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Νεντελτσεάρου με τον Χνιντ στα στόπερ, τον Μπακάκη δεξιά στην άμυνα, τον Ινσούα αριστερά, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο στα χαφ, τον Μάνταλο δεκάρι, τους Αλμπάνη και Λιβάγια στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Ολιβέιρα σε θέση φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς.

Με απουσίες στην Ελλάδα η Μπράγκα

Η Μπράγκα βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Τρίτης με αρκετές απουσίες. Στις επιλογές του Κάρλος Καρβαγιάλ, δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ρουίς Φόντε, Γκαϊτάν και Μούρα, αλλά και ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, Ρολάντο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ματέους, Τιάγκο Σα, Ροτζέριο, Ρουί Χόρνικεκ, Ζε Κάρλος, Εσγκάιο, Σεγκέιρα, Τόρμενα, Κάρμο Νταβίντ, Ραούλ Σίλβα, Μπρούνο Βιάννα, Αλ Μουσράτι, Κάστρο, Αντρέ Χόρτα, Ζοάο, Φρανζεϊρό, Ερνάνι, Γκαλενό, Γιούρι Μεδεϊρός, Αμπέλ, Στσετίν, Ρικάρντο Χόρτα, Ροντρίγκο Γκόμες, Παουλίνιο.

Ο Βούλγαρος Καμπάκοφ στο ΑΕΚ-Μπράγκα

Ο διαιτητής του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράγκα θα είναι ο 34χρονος Γκεόργκι Καμπάκοφ από την Βουλγαρία. O Βούλγαρος είχε διαιτητεύσει πέρυσι την ήττα του Ολυμπιακού με 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μάρτιν Μαρκαρίτοφ και Ντιγιάν Βάλκοφ και τέταρτος ο Ιβαΐλο Στογιάνοφ.

Η βαθμολογία

  1. Λέστερ 10
  2. Μπράγκα 7
  3. ΑΕΚ 3
  4. Ζόρια 3

Η επόμενη αγωνιστική

  • Λέστερ-ΑΕΚ (22:00)
  • Μπράγκα-Ζόρια (22:00)

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτήν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X