Κούγιας σε Καρυπίδη: «Δυστυχώς όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες»

Κούγιας σε Καρυπίδη: «Δυστυχώς όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες»
Photo Credits: INTIME

Απάντηση Αλέξη Κούγια σε Θεόδωρο Καρυπίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται ο «διάλογος» μεταξύ του Αλέξη Κούγια και Θεόδωρου Καρυπίδη, με τον ισχυρό άνδρα της Λάρισας να απαντάει σε αυτόν του Αρη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έβγαλε αρχικά μία ανακοίνωση/δήλωση, εκείνος του Αρη του «απάντησε» μέσω των social media και επίσημης τοποθέτησης των «κίτρινων» και πριν από λίγο ο πρώτος τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω της ιστοσελίδας των «βυσσινί».

Η δήλωση του Κούγια

Oταν θέλεις να λες ότι έχεις φίλο τον Αλέξη τον Κούγια και όχι φίλους επιπέδου Γιαννάκη Παπαδόπουλου, που είσαστε όλη μέρα μαζί, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να τον σέβεσαι.

Με αυτό που έκανες σήμερα με τον Καραντώνη έδειξες ότι όχι μόνο δεν με σέβεσαι, αλλά και ότι κακώς σου λέω έστω και μία καλημέρα.

Έχω άλλο σύστημα αξιών από το δικό σου και από σήμερα σου απαγορεύω να ξαναπείς ότι είμαστε φίλοι.

Αυτό που έκανες σήμερα με τον Καραντώνη και τον βοηθό του, που εσύ ο ίδιος μου είχες πει σε ανύποπτο χρόνο ποιες είναι οι προσωπικές σου σχέσεις μαζί τους, ειδικά με τον Καραντώνη, τελείωσαν μεταξύ μας τα πάντα.

Δυστυχώς όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες και δεν είναι η πρώτη φορά που νοιώθω έτσι.

Να θυμάσαι όμως ότι εγώ δεν ξεχνώ τίποτα, ούτε τα κακά ούτε τα καλά και όποιος μου έχει κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, αργά η γρήγορα φεύγει από αυτό, ενώ εγώ είμαι πάντα εδώ, γιατί είμαι αυτόφωτος και γιατί η επιστήμη μου και μεγάλη δύναμη μου δίνει και με κάνει και άτρωτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X