ΑΕΚ: Ενοχλήσεις για τον Κρίστιτσιτς - Θα προφυλαχθεί κόντρα στην Μπράγκα

ΑΕΚ: Ενοχλήσεις για τον Κρίστιτσιτς - Θα προφυλαχθεί κόντρα στην Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δύσκολα θα παίξει στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αναμένεται να μην ρισκάρει ο Μάσιμο Καρέρα την συμμετοχή του από την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπράγκα.

Η Ενωση υποδέχεται την Πέμπτη (19:55) την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο Μάσιμο Καρέρα όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» χωρίς τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο Σέρβος μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Ιταλός πιθανότατα θα τον προφυλάξει κόντρα στην Μπράγκα, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και θέλει να είναι έτοιμος τότε.

Ο Κρίστιτσιτς μετράει πολλά και συνεχόμενα λεπτά συμμετοχής τον τελευταίο καιρό και η επιστροφή του Σιμόες και του Γαλανόπουλου (ο Σιμάνσκι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη) δίνουν την ευκαιρία στον Καρέρα να τον προφυλάξει ενόψει και της συνέχειας.

Να θυμίσουμε ότι στο αυριανό ματς με την Μπράγκα δεν θα αγωνιστεί ο Γεβγιέν Σάκχοφ λόγω τιμωρίας, μετά την αποβολή του την περασμένη εβδομάδα με την Ζόρια στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X