Σταύρος Καζαντζόγλου: «Οι νύχτες που γεννούν εξελίξεις στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Σταύρου Καζαντζόγλου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ματς με την Μπράγκα (Πέμπτη, 19:55) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Ενωση μπορεί να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση, όμως η νίκη κόντρα στους Πορτογάλους είναι μονόδρομος. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου στο σημερινό σχόλιο της ημέρας για την ΑΕΚ αναλύει τη σημασία που έχει η νίκη στο αυριανό ματς.

Οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να κερδίσουν αύριο για να μαζέψουν βαθμούς, να ανεβάσει το πρεστίζ της, να γεμίσει χρήματα τα ταμεία της, αλλά και για να κρατήσει για μία εβδομάδα ακόμη το ευρωπαϊκό όνειρο.

Μετά το ματς με την Μπράγκα ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου υποστηρίζει πως το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα τεστ το οποίο θα δείξει αν η φετινή ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει έως το τέλος το πρωτάθλημα.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του διευθυντή του enwsi.gr Σταύρου Καζαντζόγλου για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X