Ο κολοσσός που δεν αγόρασε για ψίχουλα το Netflix «έσβησε» καταχρεωμένος

Ο κολοσσός που δεν αγόρασε για ψίχουλα το Netflix «έσβησε» καταχρεωμένος

Η δουλειά δεν έκλεισε για το... ευτελές ποσό των 50 εκατομμυρίων. Λίγα χρόνια μετά, κάποιος θα καταλάβαινε πως έκανε το λάθος της ζωής του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 1998 οι συνιδρυτές της Google, Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν, πρότειναν στη Yahoo να εξαγοράσει την εταιρία τους για 1 εκατομμύριο δολάρια.

H Yahoo απέρρριψε το deal, σε αυτήν που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές γκάφες της ιστορίας – η Google είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παίκτης της αγοράς, με κεφαλαιοποίηση της τάξεως των 1,2 τρισ. δολαρίων.

Δύο χρόνια αργότερα ωστόσο εκτυλίχθηκε ένα story που μάλλον ξεπέρασε σε επίπεδο… αβελτηρίας τους ιθύνοντες της Yahoo, δίνοντας την ευκαιρία στο Netflix να εξελιχθεί αυτό που είναι σήμερα.

H Blockbuster ήταν μια εταιρία παροχής υπηρεσιών ενοικίασης DVD, βιντεοκασετών, δίσκων Blu-ray και βιντεοπαιχνιδιών, που ιδρύθηκε το 1985 στο Τέξας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X