ΑΕΚ: Αλλαγές σε όλες τις γραμμές ο Καρέρα -Τι δοκίμασε ενόψει Μπράγκα

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει με αλλαγές στην 11αδα στο ματς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για το Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με την Μπράγκα (19:55) στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες της Ενωσης θέλουν να κλείσουν ιδανικά το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς στην Αθήνα.

Μπορεί οι ελπίδες πρόκρισης να είναι… μαθηματικές, αλλά στα δύο ματς με Μπράγκα εντός και Λέστερ εκτός, πρέπει να παίξει για το γόητρο της, την παρουσία της στην βαθμολογία της UEFA και τα οικονομικά μπόνους κατάκτησης βαθμών.

Στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα δεν βρίσκονται οι Τσιγκρίνσκι-Λόπες λόγω τραυματισμού, ο Σάκχοφ λόγω τιμωρίας και οι Σιμάνσκι-Παουλίνιο που δεν έχουν δηλωθεί για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Επίσης, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έχει κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αναμένεται να προστατευθεί ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Η δοκιμή 11αδας του Καρέρα

Ετσι, ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αποψινό ματς με την πορτογαλική ομάδα. Σύμφωνα με όσα έδειξε χθες στην προπόνηση στα Σπάτα, θα έχει μπροστά από τον Τσιντώτα, τον Νεντελτσεάρου με τον Χνιντ στα στόπερ, τον Μπακάκη δεξιά στην , τον Ινσούα αριστερά, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο στα χαφ, τον Μάνταλο δεκάρι, Αλμπάνη με Λιβάια στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Ολιβέιρα σε θέση φορ στο 4-2-3-1.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή βρίσκεται μετά από δύο μήνες ο Λιβάι Γκαρσία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσει σιγά σιγά αγωνιστικό ρυθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X