Το τελευταίο μήνυμα του Μαραντόνα στον 7χρονο γιό του

Ντιέγκο Μαραντόνα: Εκεί θα δείτε απόψε το απόλυτο ντοκιμαντέρ της ζωής του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συγκλόνισε με το μήνυμα που αφορούσε τον 7χρονο γιο του, Ντιέγκο Φερνάντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει το τελευταίο μήνυμα που άφησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον 7χρονο γιό του, Ντιέγκο Φερνάντο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό του. Ο κόσμος τον λάτρεψε και το έδειξε με κάθε τρόπο σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Υπήρχαν πρόσωπα που είχαν ευθύνη λόγω αμέλειας για τον θάνατό του; Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ελπίζοντας να έχουν σύντομα όλα τα στοιχεία. Παράλληλα, οι Αργεντίνοι ασχολούνται με κάθε τι που τον θυμίζει, οικογένεια, φίλους.

Ετσι, η εκπομπή “Secretos Verdaderos” αποκάλυψε το τελευταίο μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Ντιεγκίτο επικοινώνησε μέσω ηχητικού μηνύματος στο Whatsapp, με τον φίλο της πρώην συντρόφου του, Βερόνικα Οχέδα, με την οποία έχουν ένα παιδί, τον 7χρονο Ντιέγκο Φερνάντο. «Γεια σου Μάριο είμαι ο Ντιέγκο. Ξέρω πως θα το βρεις απίθανο, αλλά βλέπω καλά τη Βερόνικα. Μου είπε πως είναι μαζί σου. Να την προσέχεις. Θέλω να φροντίσετε τον άγγελό μου που δε μοιάζει με κανέναν. Εχω πολλά παιδιά, αλλά αυτός θα μου βγάλει την τελευταία γρίζα τρίχα από το κεφάλι μου. Πολλές αγκαλιές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X