Μαρτίνς: «Ο διαιτητής έδειξε μια περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»

Μαρτίνς: «Ο διαιτητής έδειξε μια περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την διαιτησία της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική του Champions League σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οσα είπε ο Μαρτίνς στην κάμερα του Olympiacos TV: Συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε πολύ καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από όσα πετύχαμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι και επιπλέον κάναμε ένα πολύ σοβαρό λάθος που προκάλεσε το πέναλτι και το γκολ που δεχτήκαμε για το 1-1. Νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο τέτοια λάθη δεν μπορούνε να γίνονται γιατί πραγματικά τα πληρώνεις ακριβά και επίσης δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι από την αρχή του δεύτερου μέρους μέχρι και το γκολ. Αυτό νομίζω πως μας κόστισε το αποτέλεσμα.

Για την 3η θέση και τη διαιτησία: Νομίζω πως πραγματικά όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι ένας τελικός το ματς με την Πόρτο, θα τα δώσουμε όλα, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, παρόλα αυτά το θέλουμε πάρα πολύ έχουμε τις φιλοδοξίες και την ικανότητα να περάσουμε στους “32” του Europa League και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ και σε κάτι ακόμα. Παρόλο που όλοι γνωρίζουν ότι δεν θέλω να σχολιάσω τις φάσεις το πέναλτι, γιατί θέλω να τις δω πιο ψύχραιμα και με περισσότερο χρόνο και περισσότερη ηρεμία, θα ήθελα να σχολιάσω τη γενικότερη συμπεριφορά του διαιτητή σήμερα, ο οποίος έδειξε μια περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X