Ο ΠΑΟ «μετακομίζει» στην Λεωφόρο για ένα ματς -Για την προστασία του ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟ «μετακομίζει» στην Λεωφόρο για ένα ματς -Για την προστασία του ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Για το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα στις 12 Δεκεμβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοένα και πιο πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο να γίνει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Μετά τον τελευταίο κύκλο συντήρησης, το χορτάρι στο ΟΑΚΑ έχει ήδη επιβαρυνθεί πολύ από τα συνεχόμενα ματς των τελευταίων 10 ημερών και θα επιβαρυνθεί κι άλλο, καθότι ακολουθεί το αυριανό (Πέμπτη 3/12) παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μπράγκα, το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την Κυριακή (6/12), το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ (12/12) και το εξ αναβολής ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός (16/12).

Οι «πράσινοι», θέλοντας να δώσουν ένα χρονικό περιθώριο στους ειδικούς που έχουν αναλάβει τη συντήρηση του ΟΑΚΑ για να «αποφορτίσουν» το γήπεδο απ’ τη φθορά των συνεχόμενων παιχνιδιών, σκέφτονται εδώ και λίγες ημέρες να δώσουν το ματς με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο.

Μάλιστα, επ’ αυτού έγινε την Τετάρτη (2/12) κι ένας πρώτος έλεγχος στο γήπεδο της Λεωφόρου, από ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να δουν και να καταγράψουν τα ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν, προκειμένου να είναι λειτουργικό το γήπεδο, εφόσον επιστρέψει εκεί ο Παναθηναϊκός, έστω και για ένα ματς.

Ο χλοοτάπητας στη Λεωφόρο είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση σε σχέση με αυτόν του ΟΑΚΑ και το δεκαήμερο που ακολουθεί, μέχρι το ματς με τον ΠΑΣ, κρίνεται αρκετό για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα του, με φροντίδα των γεωπόνων που συνεργάζεται η «πράσινη» ΠΑΕ. Αν μάλιστα ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να παίξει εκεί τον αγώνα με τον ΠΑΣ, η Κ19 των «πράσινων» θα δώσει το δικό της παιχνίδι στο «Γ. Καλαφάτης», για να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Λεωφόρου.

Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να γίνουν κι ορισμένες εργασίες στα δημοσιογραφικά, στα VIP και σε θέματα ασφάλειας. Σε ό,τι αφορά το VAR, οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να τοποθετήσουν στην παρούσα φάση οπτικές ίνες, καθώς προσώρας δεν τίθεται θέμα μόνιμης «επιστροφής» τους στη Λεωφόρο, για την εφετινή σεζόν.

Ως εκ τούτου, το VAR θα καλυφθεί μέσω εξωτερικού van των εταιριών που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ του Video Assistant Referee στην Ελλάδα (Medialuso και InDigital) και τα έξοδα θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

πηγή AΠΕ/ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X