Καρέρα: «Οσο έχουμε ελπίδες θα παλέψουμε στον όμιλο-Δεν ένιωσα πίεση μετά την Ζόρια»

Σιμόες: «Χρωστάμε μια απάντηση στον κόσμο της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (19:55) την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική του Europa League και στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Πορτογάλους, ο Μάσιμο Καρέρα  μίλησε για τα πλάνα του, για το αν ένιωσε πίεση μετά την ήττα με την Ζόρια, αλλά και για τους στόχους της χρονιάς.

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα:

Για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την ΑΕΚ με Μπράγκα και Παναθηναϊκό και την διαχείριση των παικτών: «Σίγουρα, υπάρχει παίκτης που δεν θα παίξει αύριο και θα ξεκουραστεί για την Κυριακή. Θα δούμε και θα αποφασίσουμε σήμερα στην προπόνηση για το ποιος πρέπει να παίξει αύριο με την Μπράγκα».

Για το αν θεωρεί επιτυχημένη τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν θεωρώ πως έχουμε φτάσει στους στόχους μας. Στόχος είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Παρότι έχουμε λίγες ελπίδες για να περάσουμε θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για να προκριθούμε και στη συνέχεια στο γήπεδο θα φανεί αν μπορούμε να το κάνουμε».

Για την ομιλία του στους παίκτες πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Οχι δεν έχει σχέση με την πίεση και την ήττα από την Ζόρια. Πριν από κάθε αγώνα μιλάω με τους παίκτες και το κάνω ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X