Ονάνα: «Είμαι ο απόλυτα υπεύθυνος για την ήττα του Αγιαξ»

Ονάνα: «Είμαι ο απόλυτα υπεύθυνος για την ήττα του Αγιαξ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευθύνη για την ήττα του Άγιαξ από την Λίβερπουλ ανέλαβε ο Αντρέ Ονάνα καθώς το γκολ που έδωσε τη νίκη στους «κόκκινους» προήλθε από δικό του λάθος.

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 του Άγιαξ στο «Άνφιλντ», σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το τέρμα το οποί έδωσε τη νίκη στους «κόκκινους» του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε ο Τζόουνς στο 58΄, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα του Αίαντα Αντρέ Ονάνα.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας αναφερόμενος στην ήττα της ομάδας στάθηκε στο προσωπικό του λάθος, το οποίο έδωσε την δυνατότητα στην περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας να πάρει τη νίκη.

«Δεν είμαι ο καλύτερος, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Αλλά είμαι ο απόλυτα υπεύθυνος για την ήττα. Αν δεν είχα κάνει το λάθος, θα ήταν ισοπαλία ή θα μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη. Δεν ξέρω τι έγινε. Είναι δύσκολο για μένα, πρέπει να το αποδεχθώ, είναι κομμάτι της ζωής μου, του ποδοσφαίρου. Απλά συνέβη σε μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X