Διοίκηση Ρεάλ: «Δεν αμφισβητείται ο Ζιντάν»

Συνεχίζει σίγουρα ο Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης!
Photo Credits: INTIME

H διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται ότι υπάρχει αμφισβήτηση για τον Ζινεντίν Ζιντάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται ότι υπάρχει αμφισβήτηση για τον Ζινεντίν Ζιντάν μετά (και) την ήττα από τη Σαχτάρ.

Οι Μαδριλένοι έχασαν στο Κίεβο από τους Ουκρανούς και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της συνέχειας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τα… παίξουν όλα για όλα στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των ομίλων κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Κι ενώ από το βράδυ της Τρίτης άρχισαν ξανά τα σενάρια για τους υποψήφιους διαδόχους του Γάλλου τεχνικού, φαίνεται ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του.

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας ΑS σημειώνοντας ότι σήμερα είναι προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο και δεν αναμένεται να συζητηθεί το θέμα του προπονητή. «Η διοίκηση δεν αμφισβητεί τον Ζιντάν» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από την διοίκηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. «Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για το θέμα του Ζιντάν ή για άλλους προπονητές διότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η στήριξη που έχει ο Ζιντάν είναι αναμφισβήτητη» συμπλήρωσε η πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X