Γονείς στην Καλαμαριά δεν θέλουν το γκράφιτι του Μαραντόνα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γονείς στην Καλαμαριά δεν θέλουν το γκράφιτι του Μαραντόνα (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντίδραση των γονέων, αλλά και της διευθύντριας του σχολείου στην Καλαμαριά όπου και έχει γίνει το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα σε αυτό αποκάλυψε ο δημιουργός αυτού Ηλίας Στύλος.

Τα κολακευτικά σχόλια όλων έχει κερδίσει το γκράφιτι του Ηλία Στύλου με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, το οποίο και έκανε σε σχολείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα αρκετές ήταν οι εικόνες του, οι οποίες δημοσιεύτηκαν. Ο Hayate, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα έχει δημιουργήσει στο παρελθόν πολλά έργα.

Ο ίδιος κατάφερε μέσα σε μόλις τρεις μέρες, να φτιάξει την μορφή του Αργεντινού «Θεού» του ποδοσφαίρου, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη (25/11) έφυγε από την ζωή.

Πάραυτα σύμφωνα με το Metrosport.gr παρά τα εγκωμιαστικά σχόλια που υπήρξαν για αυτό υπήρξαν και αντιδράσεις από γονείς μαθητών, αλλά και την διεθύντρια του σχολείου, οι οποίοι αντέδρασαν βλέποντας τον «Θεό της μπάλας», καθώς σύμφωνα με τους ίδιους θεωρούν ότι δίνει το λάθος παράδειγμα στους μαθητές.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί πως για τον δημιουργό του γκράφιτι, πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ένας αθλητής παγκόσμιας εμβέλειας, ο οποίος άφησε το στίγμα του στον χώρο του ποδοσφαίρου κερδίζοντας τον τίτλο του ενός εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X