Τουρκικά ΜΜΕ: «Αναζωπυρώθηκε ο... έρωτας της Τράμπζονσπορ για τον Λιβάγια»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Αναζωπυρώθηκε ο... έρωτας της Τράμπζονσπορ για τον Λιβάγια»
Photo Credits: INTIME

Στη λίστα της Τράμπζονσπορ βρίσκεται εκτός του Μάρκο Λιβάγια και ο Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ερωτευμένοι» με τον Μάρκο Λιβάγια παρουσιάζονται οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ σε Μέσα της Τουρκίας!

Το περασμένο καλοκαίρι, είχαν οργιάσει οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Κροάτη άσου της ΑΕΚ καθώς πολλές ομάδες της Τουρκίας και κάποιες από την Ιταλία τον είχαν ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές τους. Τώρα, με το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο να πλησιάζει, τα δημοσιεύματα από την Τουρκία ξεκίνησαν και πάλι.

«Αναζωπυρώθηκε ο… έρωτας της Τράμπζονσπορ για τον Λιβάγια»

Η Fotomac γράφει σε κείμενο με τίτλο: «Αναζωπυρώθηκε ο… έρωτας της Τράμπζονσπορ για τον Λιβάγια» πως η ομάδα της Τραπεζούντας με τον Αμπντουλάχ Αβτζί πλέον στον πάγκο της εξετάζει παίκτες που θέλει τον Γενάρη. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Μάρκο Λιβάγια.

«Ο Μάρκο Λιβάγια που ανήκει στην ΑΕΚ είναι το φαβορί για την επίθεση της Τράμπζονσπορ. Ο δρόμος με τον οποίο η ομάδα της Τραπεζούντας θα φτάσει τον Κροάτη έχει ήδη σχεδιαστεί στον χάρτη. Ο Αβτζί έχει εγκρίνει τον 27χρονο άσο και επιτελείο του συλλόγου σηκώνει μανίκια. Το πλάνο θέλει την Τράμπζονσπορ να «χτυπά» τον Γενάρη για τον Λιβάγια. Εχουν ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες για μια επίσημη κρούση στην ομάδα του.

Στόχος της ομάδα είναι να καθίσει στο τραπέζι με την ΑΕΚ και μέσω των διαπραγματεύσεων να συμφωνήσει σε ένα χαμηλό αντίτιμο για την αγορά του. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, όμως αν δεν τα καταφέρει η Τράμπζονσπορ δεν θα τα παρατήσει και θα προσπαθήσει να τον κλείσει για το καλοκαίρι».

«Στη λίστα της Τράμπζονσπορ και ο Ολιβέιρα»

Οπως φαίνεται στην Τουρκία, η Τράμπζονσπορ έχει βάλει στο… μάτι την επίθεση της ΑΕΚ καθώς όπως γράφει η Fanatik στο πλαίσιο της αναδόμησης του συλλόγου στα μέσα της σεζόν, ο Αβτζί εξετάζει διάφορους επιθετικούς. Ανάμεσά τους είναι οι Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, ο Γιουνούς Μαλί της Βόλφσμπουργκ και ο Σερντάρ Ντούρσαν της Ντάρμασταντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X