ΑΕΚ: Το σχέδιο Καρέρα για τις... μαθηματικές ελπίδες με Μπράγκα

ΑΕΚ: Το σχέδιο Καρέρα για τις... μαθηματικές ελπίδες με Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Το πλάνο της ΑΕΚ και του Μάσιμο Καρέρα για το αυριανό ματς την Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για την ΑΕΚ μετά την ήττα με 3-0 από την Ζόρια την προηγούμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Oι «κιτρινόμαυροι» πλέον απέχουν 4 βαθμούς από τη δεύτερη Μπράγκα και για να ελπίζουν σε πρόκριση πρέπει αρχικά να κάνουν εκείνοι δύο νίκες στα επόμενα ματς, με τους Πορτογάλους στο ΟΑΚΑ και με τη Λέστερ εκτός.

Αν υποθέσουμε ότι αυτό θα συμβεί, τότε η ΑΕΚ θα θέλει την τελευταία αγωνιστική, η Μπράγκα να μην κερδίσει τη Ζόρια εντός έδρας για να πάρει εκείνη την πρόκριση με 9 βαθμούς αντί 8 ή 7 των Πορτογάλων (αναλόγως του αποτελέσματος με τη Ζόρια). Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στον όμιλο πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίσει ώστε να πάρει βαθμούς για το κλαμπ και την Ελλάδα, αλλά και για το σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει στις 600.000 ευρώ.

Οι σκέψεις Καρέρα για την ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει του αυριανού (19:55) ματς έχει σημαντικές απουσίες που τον προβληματίζουν. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ελντερ Λόπες, έχουν τεθεί νοκ άουτ, όπως και ο τιμωρημένος Γεβγιέν Σάκχοφ που αποβλήθηκε με την Ζόρια. Επίσης, δεν υπολογίζονται και οι Σιμάνσκι-Παουλίνιο (εκτός λίστας).

Αυτό σημαίνει ότι μπροστά από τον Τσιντώτα ο Καρέρα θα επιλέξει πιθανότατα τον Σβάρνα στο πλάι του Νεντελτσεάρου (ο Χνιντ έχει χάσει ματς και δεν έχει ρυθμό για ευρωπαϊκό παιχνίδι), ενώ δεξιά φαβορί για να παίξει είναι ο Μπακάκης, με τον Ινσούα αριστερά. Στα χαφ επιστρέφει ο Σιμόες κόφτης, με τον Κρίστιτσιτς και τον Μάνταλο μπροστά του σε οργανωτικό ρόλο. Στην επίθεση αναμένεται οι Λιβάγια-Τάνκοβιτς να είναι ξανά στα άκρα, με έναν εκ των Ανσαριφάρντ ή Ολιβέιρα σε θέση φορ.

Ο Μαχαίρας και το 3-5-2

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο νεαρός Μαχαίρας που πήρε… ανάσες μετά το καλό του παιχνίδι με την Λάρισα, ενώ αν πάει σε 3-5-2 ο Ιταλός προπονητής θα έχει τους τρεις διαθέσιμους στόπερ βασικούς και θα αφαιρέσει έναν ακραίο. Πιθανότατα ο Λιβάια θα παραμείνει κοντά στον σέντερ φορ.

Τέλος να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έπαιξε και στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία (ήττα με 3-0) με 3-5-2 και είχε καλό πρόσωπο και ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Οπότε και αυτό μπορεί να μετρήσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X