Κούγιας για Σφακιανάκη: «Πως μιλούν όλοι για κοκαϊνη αφού δεν ξέρουν τι βρέθηκε;»

Κούγιας για Σφακιανάκη: «Πως μιλούν όλοι για κοκαϊνη αφού δεν ξέρουν τι βρέθηκε;»

Στο OPEN TV και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» μίλησε ο Αλέξης Κούγια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη, αλλά και όσα προηγήθηκαν αυτής μίλησε ο δικηγόρος του τραγουδιστή Αλέξης Κουγιας.

Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη αναφέρθηκε στη σύλληψη του, αλλά και στα όσα προηγήθηκαν αυτής αναφέροντας πως κατηγορήθηκε για πλημμέλημα, αλλά και ότι σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, θα οδηγθεί στο πλημμελειοδικείο.

«Γιατί μιλούν όλοι για κοκαΐνη; Δεν ξέρει κανείς τι βρέθηκε… Γιατί κάνει αυτές τις διαρροές η Αστυνομία; Συνδικαλιστής αστυνομικός πώς γνωρίζει τα στοιχεία της δικογραφίας;» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος, σχετικά με ότι έχει να κάνει με τις πληροφορίες περί ύπαρξης κοκαϊνης, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας από τις πρώτες ώρες της σύλληψης του γνωστού τραγουδιστή.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε τα εξής: «Δύο λέξεις έχει πει ο Σφακιανάκης: ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο… Έχουμε απαντήσεις για όλα θα τις δώσουμε στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας ενώ αναφορικά με την οπλοκατοχή σημείωσε: «Έχει 17 χρόνια το όπλο, δεν είχε απασχολήσει ποτέ».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως πριν από λίγες μέρες ο κ. Κούγιας σε συνέντευξη του είχε δηλώσει πως ο τραγουδιστής «στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες… Ψευδής η είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του», για να προσθέσει τότε πως «Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δική του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε πως ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X