Βαλμπουενά: Αποδέχθηκε το πρώτο πέναλτι, «αμφισβητούμενο το δεύτερο»

Βαλμπουενά: Αποδέχθηκε το πρώτο πέναλτι, «αμφισβητούμενο το δεύτερο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική του γνώμη εξέφρασε για τον αγώνα της Μασσαλίας ο Ματιέ Βαλμπουενά, αποφεύγοντας πάντως να ρίξει την ευθύνη στη διαιτησία. Ουσιαστικά αποδέχθηκε το πρώτο πέναλτι και εξέφρασε άποψη ότι ήταν αμφισβητούμενο το δεύτερο.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV αρχικά για τον αγώνα και τα συναισθήματα του: «Ήταν μία δύσκολη βραδιά και είμαι στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν κάτι βέβαια γνωστό από την αρχή, ήρθα για να στηρίζω τους συμπαίκτες μου. Ήμαστε απογοητευμένοι, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά ποιοτικοί. Ένα πέναλτι που μας κόστισε το πρώτο γκολ, ένα αμφισβητούμενο που μας κόστισε το δεύτερο γκολ και πραγματικά ήταν μία άσχημη βραδιά για εμάς».

Αν ένιωθε πως οι συμπαίκτες του ήταν εκνευρισμένοι μετά το πρώτο πέναλτι είπε: «Υπήρχαν νεύρα, όχι μόνο για το δεύτερο αμφισβητούμενο πέναλτι αλλά γιατί στο τέλος του αγώνα σε κρίσιμες φάσεις, δεν βρίσκαμε μπάλες. Δεν ήταν ευχάριστο το κλίμα, δεν χάσαμε από την ποιότητα του αντιπάλου, η Μαρσέιγ πέρα από τα δύο πέναλτι δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες. Χάσαμε από έναν αντίπαλο που δεν ήταν πιο ποιοτικός από εμάς».

Για τον αγώνα με την Πόρτο είπε: «Με την Πόρτο θα είναι δύσκολο να παίξω. Θέλει ο χρόνος ο τραυματισμός μου. Είναι σημαντικό ματς, αλλά θα είναι δύσκολο να παίξω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X