Ανελέητο «κλάμα»- Καμαρά: «Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το αποτέλεσμα»

Μετά τον Μαρινάκη την προηγούμενη εβδομάδα, ο Καμαρά

Ο Ολυμπιακός έχασε 2-1 από την Μαρσέιγ και ξεκίνησε το… κλάμα. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραπονέθηκε για την διαιτησία στο ματς με την Σίτι και τώρα ήρθε η σειρά του Μαντί Καμαρά.

Ο σκόρερ του ερυθρόλευκου γκολ στο Βελοντρόμ τόνισε ότι οι αποφάσεις του διαιτητή, Χιλ Μανθάνο, επηρέασαν το αποτέλεσμα και ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν άξιζαν την ήττα από τη γαλλική ομάδα.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για το αποτέλεσμα. Γιατί οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το αποτέλεσμα. Πραγματικά είναι φυσιολογικό όταν γίνονται τόσες αδικαιολόγητες διακοπές, προκαλούνται νεύρα. Δεν μας άξιζε το αποτέλεσμα. Οι συνεχείς διακοπές την ώρα που προσπαθούσαμε να παίξουμε μας προκάλεσε εκνευρισμό.

Είμαστε λυπημένοι. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να συνεχίσουμε μπροστά. Θα πρέπει στην έδρα μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα»,  τόνισε ο Μαντί Καμαρά στην Cosmote TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X