Η ΑΕΚ θέλει να φτιάξουν όλοι γήπεδα και το... αποδεικνύει

Η ΑΕΚ θέλει να φτιάξουν όλοι γήπεδα και το... αποδεικνύει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν επισημοποιήθηκε το ξεκίνημα της προσπάθειας για κατασκευή νέου γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό, η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση, να χαιρετίσει αυτή την εξέλιξη. Αποδεικνύοντας έμπρακτα πως στέκεται πάντα αρωγός σε οποιαδήποτε κίνηση για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακόμα και αν αυτή γίνεται από ανταγωνιστή της. Η ΑΕΚ ως οργανισμός, έχει ως πάγια θέση, πως όλες οι ομάδες πρέπει να αποκτήσουν το δικό τους, σύγχρονο γήπεδο. Και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και ως κυρίαρχη νοοτροπία, σ’ όσους βρίσκονται στην ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ.

Ένα από τα πολλά τέτοια παραδείγματα, είναι ο Αλέξανδρος Τσιατσιάμης. Οπαδός της Ένωσης από μικρό παιδί τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του Βασίλης, ο οποίος μάλιστα είναι και πολύ πιο… γηπεδικός ΑΕΚτζής.  Ο Αλέξανδρος Τσιατσιάμης όμως, από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων, ασχολείται ενεργά με την συνεργασία του Δήμου με τον Παναθηναϊκό για ζητήματα που αφορούν το νέο γήπεδο που πρόκειται να κατασκευάσουν οι “πράσινοι”.  Φυσικά από την θέση του, δεδομένα θα φροντίσει για την ιδανικότερη και αρτιότερη εξέλιξη αυτής της συνεργασίας, ωστόσο η σκέψη του και αγωνία του θα είναι πάντα στην ολοκλήρωση του έργου της Αγιάς Σοφιάς, προκειμένου να βρεθεί και πάλι μαζί με τον αδελφό του στην εξέδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X